ДТЕК змінив умови відключення світла у Києві: зміни торкнуться всіх

Які графіки відключення світла діятимуть у Києві у суботу, 27 липня

ДТЕК оновив графіки відключення світла в Києві - зміни діятимуть з 27 липня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДТЕК. 

“Київ: з 27 липня графіки зсунуться на одну годину вперед для рівномірного навантаження на енергосистему зміни торкнуться усіх шести груп”, - йдеться у повідомленні компанії.

Уже з суботи графіки стабілізаційних відключень у столиці зсунуться на годину вперед. У компанії пояснили, що, наприклад, якщо відключення вашої групи було о 09:00, тепер воно почнеться о 10:00.

“Завдяки оновленню відключення в Києві та Київській області відрізнятимуться на годину. Це рішення ухвалено на прохання Укренерго, щоб зменшити навантаження на енергосистему”, - уточнили в компанії. 

Щодо обмежень електропостачання, які діятимуть у суботу, 27 липня, то на вимогу НЕК “Укренерго”, заходи обмеження будуть застосовуватись лише в години вечірнього піка споживання. Графіки відключень електропостачання діятимуть з 17:00 до 23:00 буде діяти одна черга відключень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наступний опалювальний сезон, ймовірно, буде складним, враховуючи руйнування, завдані російськими обстрілами. У Верховній раді спрогнозували, якою буде ситуація з постачанням комунальних послуг зимою.

“Точно не вдасться відновити всі енергооб'єкти.Частина теплоелектростанцій в цьому році фізично не може бути відновлена, адже на це потрібно більше часу. Ми маємо розуміти, що 100% будуть обмеження. Дай Боже, щоб ми прожили зиму 12 на 12 годин - це вже, на мою думку, буде для нас нормальним сценарієм”, - зазначив народний депутат, член парламентського Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Сергій Нагорняк.

Хто опиниться у гіршій ситуації, читайте за посиланням.


Джерело: https://t.me/dtek_ua/1725


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися