У Києві знову купують саджанці дерев та кущів: очікувана вартість майже два мільйони гривень

Яким коштом фінансується закупівля

Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Деснянського району м. Києва оголосило тендер на придбання саджанці дерев та кущів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує придбати 58 штук саджанців таких дерев: катальпа бігнонієвидна, клен червоний, ялина сербська, магнолія лілієцвітна.   

Також комунальне підприємство планує закупити 1862 штуки кущів, серед яких: гортензія волотиста, барбарис Тунберга, дерен білий, пухироплідник калинолистий, кизильник блискучий, та інші. 

Очікувана загальна вартість - 1 951 553,77 гривні. 

Джерело фінансування закупівлі - власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства.

За умовами тендеру, зелені насадження мають зберігати свою функціональність навіть в умовах впливу антропогенних та природних негативних факторів. Вони повинні бути адаптовані до умов міста та відповідати вимогам якості та технічних характеристик, встановлених діючими державними стандартами і законами України.

Посадковий матеріал має пройти щонайменше три пересадки. Посадковий матеріал повинен бути адаптований до місцевих кліматичних умов і перебувати на території України протягом принаймні одного року.

У складі тендерної пропозиції учасник повинен надати кольорове фото запропонованого товару для кожної позиції технічної специфікації, який пропонується для поставки.

Строк поставки товарів - до 31 грудня 2024 року.  

Дата оприлюднення тендеру - 30 липня 2024 року. Початок аукціону планується 7 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 7 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв за скільки столичне компідприємство купує літній одяг для працівників. 


Читайте также