У столичному метрополітені після тривалої повітряної тривоги звернулися до містян

У метрополітені попередили про певні складнощі, які виникли ранком

У ніч на 31 липня ворожі війська вчинили чи не наймасштабнішу атаку ударними дронами на Київ та Київську область. На станціях столичної підземки під час повітряної тривоги, що тривала в Києві понад сім годин, укривались майже 11 500 людей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Київський метрополітен”. 

“Наголошуємо, що підземні станції метрополітену цілодобово працюють у режимі укриття. Черговий персонал видає модульні лави, розкладні стільці, ковдри та матраци. Водночас радимо брати із собою теплі речі, коли йдете на станцію вночі”, - звернулися з проханням до містян у столичній підземці. 

Також станом на 09:30 у метрополітені попередили про деякі зміни в графіку руху поїздів. У комунальному підприємстві пояснили, що графік руху поїздів поступово відновлюється, оскільки на час тривоги наземна ділянка призупиняє пасажирські перевезення. 

“Також у зв’язку з тривалою тривогою частина персоналу, яка, зокрема, обслуговує видачу рухомого складу, не змогла дістатися на роботу вчасно. Просимо з розумінням поставитися до ситуації. Уже зовсім скоро поїзди на лініях курсуватимуть відповідно до встановлених графіків”, - пояснили зміни в русі поїздів столичного метрополітену. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вночі ворожі війська атакували столицю щонайменше 40 ударними дронами. Усі ворожі засоби ураження ліквідували на підступах до Києва. Однак у Київській області фіксують пошкодження після ворожої атаки дронами. Внаслідок падіння уламків виникла пожежа, було пошкоджено 13 приватних будинків. Детальніше про наслідки атаки читайте за посиланням.


Читайте также