У столичному метрополітені після тривалої повітряної тривоги звернулися до містян

У метрополітені попередили про певні складнощі, які виникли ранком

У ніч на 31 липня ворожі війська вчинили чи не наймасштабнішу атаку ударними дронами на Київ та Київську область. На станціях столичної підземки під час повітряної тривоги, що тривала в Києві понад сім годин, укривались майже 11 500 людей. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Київський метрополітен”. 

“Наголошуємо, що підземні станції метрополітену цілодобово працюють у режимі укриття. Черговий персонал видає модульні лави, розкладні стільці, ковдри та матраци. Водночас радимо брати із собою теплі речі, коли йдете на станцію вночі”, - звернулися з проханням до містян у столичній підземці. 

Також станом на 09:30 у метрополітені попередили про деякі зміни в графіку руху поїздів. У комунальному підприємстві пояснили, що графік руху поїздів поступово відновлюється, оскільки на час тривоги наземна ділянка призупиняє пасажирські перевезення. 

“Також у зв’язку з тривалою тривогою частина персоналу, яка, зокрема, обслуговує видачу рухомого складу, не змогла дістатися на роботу вчасно. Просимо з розумінням поставитися до ситуації. Уже зовсім скоро поїзди на лініях курсуватимуть відповідно до встановлених графіків”, - пояснили зміни в русі поїздів столичного метрополітену. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що вночі ворожі війська атакували столицю щонайменше 40 ударними дронами. Усі ворожі засоби ураження ліквідували на підступах до Києва. Однак у Київській області фіксують пошкодження після ворожої атаки дронами. Внаслідок падіння уламків виникла пожежа, було пошкоджено 13 приватних будинків. Детальніше про наслідки атаки читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися