Мешканців Київщини попередили про відключення води

Причини відключення води у Київській області

У четвер, 1 серпня, у частині Бучі буде тимчасово припинено водопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бучанської міської ради. 

“Без води залишаться жителі вулиць Старо- й Ново-Яблунська, Гамалія, Дніпровська, Красовських, Києво-Мироцька та Івана Франка”, - попередили у міській раді.

Причиною припинення холодного водопостачання називають проведення ремонтних робіт запірної арматури та водогону.

Орієнтовний термін відключення: з 8:00 до 13:00 01.08.2024.

“Просимо мешканців заздалегідь запастися водою. Просимо вибачення за тимчасові незручності”, - звернулися до мешканців міста.

Нагадаємо, що у Київській області у липні склалася критична ситуація з постачанням води - у деяких населених пунктах навіть довелося вводити відповідні графіки. Влада на місцях пояснювала погіршення умов тривалими відключеннями електропостачання та аномально високою температурою повітря. При цьому генератори, які у значній кількості передавали іноземні організації ще з осені 2022 року, працювали не скрізь - бракувало паливно-мастильних матеріалів.

Чи вистачає генераторів для водоканалів та хто вирішує, коли включати обладнання, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у липні у Київській області анонсували перевірки з метою виявлення нераціонального використання водопровідної води.

До мешканців округу звернулися з проханням: “У зв'язку з постійним відключенням світла, яке спричиняє ускладнення з водопостачанням, просимо утриматися від поливу городів та набирання басейнів”.


Читайте также