Синоптики дали прогноз на серпень: якою буде погода у Києві

У суботу синоптики радять не виходити з дому

На початку серпня у Києві переважатиме суха погода, високих температур поки не прогнозують. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію синоптикині Наталки Діденко. 

“Вирушаємо разом у серпневу подорож! Ось до вашої уваги (внизу) прогностична діаграма на найближчі дні для Києва. Четвер-пʼятниця, 1-2 серпня, у Києві буде сухо, сонячно та помірна спека, +28+29, часом до +30 градусів”, - написала вона на своїй сторінці у Facebook.

picture

Коротке похолодання, до +22 градусів та дощ, прогнозується у суботу 3 серпня. 

“Тому плануйте в суботу якісь роботи в хаті, варіть варення, соліть огірки, запишіться на манікюр, валяйтеся довго з книжечкою, можна поприбирати, попрати, можна й у справах, звичайно, але щось одягнути з довшим рукавом і парасолю! А вже в неділю у столиці прояснить і потепліє, ідеальна погода - прогулянки по музеях, парках, морщити носа на сонці, зайнятися погрузкою-розгрузкою, це вже у кого яка неділя планується”, - порадила киянам синоптикиня.

За словами Наталки Діденко, серпень в Україні почнеться комфортною погодою.

Вночі +12+18 градусів, вдень у більшості областей +26+30 градусів, переважатиме суха та сонячна погода. 

“Пʼятниця суттєво не зміниться. У суботу в Україні побільшає дощів, основна порція припаде на захід, північ, трохи на центр, ймовірно на Одеську область, - розповіла синоптикиня.

Температура повітря 3 серпня знизиться майже на всій території України, окрім півдня та південного сходу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві перевіряють магазини через спеку. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися