Вивезення сміття у передмісті Києва коштуватиме 300 тисяч гривень

Послуги вивезення та утилізації сміття оплачуватимуть коштом міського бюджету

Комунальне підприємство “Благозеленбуд” оголосило тендер на послуги з ліквідації стихійних сміттєзвалищ (вивезення та утилізація сміття) Гостомельської селищної територіальної громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією планується ліквідувати у тому числі побутове сміття, гілки, листя в орієнтовному об'ємі 1000 куб.м.

При наданні послуг виконавець має використовувати спеціальну техніку, прилади, інвентар. Персонал виконавця повинен знаходитися на робочому місці в спецодязі.

Виконавець послуг повинен мати укладену угоду на розміщення сміття з діючим полігоном твердих побутових відходів або зі сміттєзвалищем.

Вартість послуги повинна включати витрати з вивезенням сміття до місць утилізації з території Замовника та їх утилізацією.

В складі пропозиції учасник повинен надати підтвердні документи щодо ліцензії на поводження з небезпечними відходами, наявність лінії для сортування ТПВ, дозволу на перевезення небезпечних відходів.

Очікувана вартість - 300 000 гривень. Джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет. Строк надання послуг - до 31 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 31 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 8 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 9 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що обслуговування Оболонського острова коштуватиме місту майже чотири мільйони гривень. Детальніше про цей тендер читайте за посиланням.

Читайте также