Вивезення сміття у передмісті Києва коштуватиме 300 тисяч гривень

Послуги вивезення та утилізації сміття оплачуватимуть коштом міського бюджету

Комунальне підприємство “Благозеленбуд” оголосило тендер на послуги з ліквідації стихійних сміттєзвалищ (вивезення та утилізація сміття) Гостомельської селищної територіальної громади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією планується ліквідувати у тому числі побутове сміття, гілки, листя в орієнтовному об'ємі 1000 куб.м.

При наданні послуг виконавець має використовувати спеціальну техніку, прилади, інвентар. Персонал виконавця повинен знаходитися на робочому місці в спецодязі.

Виконавець послуг повинен мати укладену угоду на розміщення сміття з діючим полігоном твердих побутових відходів або зі сміттєзвалищем.

Вартість послуги повинна включати витрати з вивезенням сміття до місць утилізації з території Замовника та їх утилізацією.

В складі пропозиції учасник повинен надати підтвердні документи щодо ліцензії на поводження з небезпечними відходами, наявність лінії для сортування ТПВ, дозволу на перевезення небезпечних відходів.

Очікувана вартість - 300 000 гривень. Джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет. Строк надання послуг - до 31 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 31 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 8 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 9 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що обслуговування Оболонського острова коштуватиме місту майже чотири мільйони гривень. Детальніше про цей тендер читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися