У столиці відремонтують огорожу Байкового кладовища: із бюджету заплатять понад 32 млн грн

Фінансуватимуть капітальний ремонт коштом міського бюджету

Ритуальна служба Спеціалізоване комунальне підприємство “Спеціалізований комбінат підприємств комунально-побутового обслуговування” виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) оголосила тендер на капітальний ремонт огорожі з виконанням протизсувних заходів по вул. Байковій. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує виконати, серед іншого, наступні роботи: розробку ґрунту в траншеях та котлованах екскаваторами, засипання траншей та котлованів бульдозерами, демонтаж стальної шпунтової огорожі котлованів під опори мостів, улаштування залізобетонних підпірних стін і стін підвалів, укладання труб поліетиленових, улаштування горизонтальної гідроізоляції фундаментів рулонними матеріалами, облицювання стін фасадів будівель керамічною плиткою на цементному розчині по бетонній і цегляній поверхні, та інші роботи.

Генпідрядник має погодитися на можливе відтермінування платежів за договором на період дії воєнного стану в Україні, а також протягом шести місяців після його припинення або скасування, залежно від реального фінансування. 

Загалом планується виконати 47 найменувань робіт і витрат. 

Очікувана вартість - 32 639 473 гривень. Джерело фінансування закупівлі - бюджет міста Києва. Строк виконання робіт - до 31 грудня 2025 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 1 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 19 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 20 серпня 2024 року. 

 Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “Київтеплоенерго” витратить на послуги пошти понад 250 тисяч гривень.

Читайте также