“Укрпошта” витратить понад три мільйони гривень на відеоролики

Зйомки проведуть у сортувальному центрі, басейні, на локації що нагадує університетську аудиторію, у поштовому відділенні сільської місцевості

Акціонерне товариство "Укрпошта" оголосило тендер на послуги з виготовлення аудіовізуальних творів у формі відеоконтенту та сценарних матеріалів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією метою надання послуг є створення аудіовізуальних творів у формі готового до поширення відеоконтенту та сценарних матеріалів до відеоконтенту, для просування послуг АТ "Укрпошта".

Серед іншого, планується відзняти основний відеоролик тривалістю від 60 до 120 секунд та два короткі ролики (короткі версії) відеороликів тривалістю від 20 до 30 секунд.

Відео до відеоролика повинно бути відзнято на сучасні професійні камери, які відповідають формату зйомки з використанням світлосильних об'єктивів, засобів стабілізації камери та використанням освітлювальних приладів.

Зйомки плануються, серед іншого, у сортувальному центрі, басейні, на локації що нагадує університетську аудиторію, у поштовому відділенні сільської місцевості. 

Також планується залучити до зйомок велику собаку.

При розміщенні графічних елементів та текстової інформації в відеопродукції необхідно дотримуватися безпечної зони для телевізійних програм, виконаних в широкоекранному форматі 16:9.

Очікувана вартість - 3 324 768 гривень. Джерело фінансування закупівлі - власний бюджет (кошти від господарської діяльності підприємства). Строк надання послуг - до 31 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 2 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 10 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 12 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що “Укрпошта” витратить понад 66 мільйонів гривень на систему збору замовлень.

Читайте также