Укриття у Київському міському центрі реабілітації відремонтують за 57 мільйонів гривень

Ремонт укриття планують завершити до 31 грудня 2025 року

Київський міський центр соціальної, психологічної, професійної та трудової реабілітації "Аскольд" оголосило тендер на капітальний ремонт укриття та приміщень Київського міського центру соціальної, психологічної, професійної та трудової реабілітації  "Аскольд". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує, серед іншого, наступні роботи:

розбирання покриттів покрівлі з рулонних матеріалів, розбирання покриттів підлог з керамічних плиток, улаштування полімерцементної гідроізоляції, мурування окремих ділянок внутрішніх стін із цегли, шпаклювання стель мінеральною шпаклівкою, улаштування плінтусів із плиток керамічних, поліпшене фарбування полівінілацетатними водоемульсійними сумішами укосів по штукатурці, монтаж світильників для люмінесцентних ламп, та інші роботи.

Також замовник планує провести роботи з благоустрою та озеленення території, де серед іншого:

  • Улаштування покриття товщиною 4 см з гарячих асфальтобетонних сумішей крупнозернистих вручну,

  • Підготовка ґрунту для влаштування партерного та звичайного газонів вручну,

  • Посів газонів партерних, мавританських та звичайних вручну.

Підрядник має гарантувати якість виконаних робіт протягом гарантійного строку 10 років. Початком гарантійного строку вважається день прийняття об'єкта в експлуатацію в установленому порядку.

Усього планується виконати 1103 найменування робіт і витрат. Очікувана вартість - 57 360 172,80 гривень. Джерело фінансування закупівлі - місцевий бюджет.

В тендерній документації значиться, що капітальний ремонт має проводитися за адресою: м. Київ, вул. Юрія Іллєнка 69. Строк виконання робіт - до 31 грудня 2025 року.

Дата оприлюднення тендеру -  5 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 20 серпня 2024 року. Початок аукціону планується на 20 серпня 2024 року. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці відремонтують огорожу Байкового кладовища: із бюджету заплатять понад 32 млн грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися