Мешканців Київської області попередили про відключення газу

Причини обмеження постачання газу в Київській області

У Київській області сьогодні тимчасово обмежать постачання газу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської філії “Газмережі”.

Інформація стосується споживачів Таращанського відділення. “З 09:00 - 7 серпня, у звʼязку з проведенням ремонтних робіт у с. Городище Пустоварівське, буде тимчасово припинено газопостачання до 398 житлових будинків”, - зазначили в компанії.

Відновлювати постачання блакитного палива розпочнуть з 14:00, залежно від результатів проведених робіт та випробувань.

Спеціалісти звернулися до споживачів природного газу з проханням: перекрити крани на опусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу.

Мешканців вказаного населеного пункту попередили, що відновлювати  постачання природного газу до будинків будуть проводити працівники Київської філії “Газмережі”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в аварійно-диспетчерській службі повідомили про найбільш поширені проблеми, які виникали з газом у мешканців Київської області у червні.

Бригади аварійної служби працюють цілодобово, щоб вчасно усувати причини небезпечних ситуацій та здійснювати безперебійне газопостачання до споживачів Київської області. Якщо ви відчули запах газу в приміщенні, на вулиці або виявили витік газу - терміново повідомте до аварійної служби 104”, - повідомили у Київській філії.

Дізнатися детальніше про найпоширеніші проблеми, які виникають у споживачів природного газу, можна за посиланням.

Нагадаємо, що робити, якщо нараховують борг за газ за продану квартиру.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися