У Київській області відремонтують гідротехнічні споруди: терміни та ціни

Фінансуватимуть ремонтні роботи коштом державного бюджету

Міжрегіональний офіс захисних масивів дніпровських водосховищ оголосив тендер на проєктні роботи по об’єкту: 'Капітальний ремонт з усунення аварії гідротехнічних споруд та виробничих приміщень захисного масиву "Захист заплави річки Ірпінь" Козаровицької експлуатаційної ділянки". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією переможцю тендера потрібно передбачити, серед інших, такі інженерні вишукування:

  • Ірпінська насосна станція. Основні архітектурно-планувальні вимоги: замінити вантажопідйомне обладнання та підкранові шляхи (кран козловий), виконати нову покрівлю надземної частини насосної станції та нові кришки монтажних люків, виконати заміну сміттєзахисних решіток та ремонтних затворів.

  • Насосно-силове та технологічне обладнання: вертикальні осьові насоси замінити на сучасні, простіші в монтажі та надійніші в експлуатації, передбачити рибозахисну споруду сучасного типу ефективністю 98%.

  • Козаровицька експлуатаційна дільниця: деревообробну майстерню, гараж на 4 пости, склад паливно-мастильних матеріалів, “об’єкт "укриття”.

  • Демидівська дамба: передбачити відновлення поперечного та поздовжнього перетину до проєктних позначок, відновити систему водозниження та водовідведення.

  • Козаровицька дамба: передбачити відновлення поперечного та поздовжнього перетину до проєктних позначок, відновлення дорожнього покриття.

Виконавцю також потрібно передбачити згідно з нормативними документами відновлення території після будівництва, а також передбачити сучасне обладнання, використати енергозберігаючі матеріали та енергоносії, автоматизацію процесів вентиляції, опалення, охолодження та автоматизацію роботи основних агрегатів насосної станції.

Очікувана вартість - 4 998 000 гривень. Джерело фінансування закупівлі - Державний бюджет України. Строк надання послуг - до 31 грудня 2024 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 5 серпня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 21 серпня 2024 року. Початок аукціону планується 21 серпня 2024 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що укриття у Київському міському центрі реабілітації відремонтують за 57 мільйонів гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися