Понад 46 тисяч немовлят за 900 днів: кого народилося більше у Києві під час війни

У Києві під час війни народились сім трієнь, двієнь - понад 800

Боротьба України проти російських загарбників триває 900 днів. Попри обстріли, повітряні тривоги життя у столиці триває. Про кількість новонароджених у столиці розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник, повідомляє портал "Коментарі".

У Києві за 900 днів повномасштабної війни одружилися 58 382 пари і народилося 46 221 немовля. 

Микола Поворозник зазначив, що попри повітряні тривоги й ракетні обстріли в пологових будинках і сховищах народилося 46 221 немовля: 23 738 хлопчиків і 22 483 дівчинки. Серед новонароджених – 842 двійні та сім трієнь.

Він побажав новонародженим та їхнім батькам здоров’я, а новоствореним родинам – любові й злагоди.

Нагадаємо, що у Київській області контролюють родини, які перебувають у складних життєвих обставинах, перевіряють умови проживання дітей. Минулого тижня рейди провели у населених пунктах Томашівської громади.

Інспектори провели з батьками бесіди щодо дотримання прав дітей, підготовки до нового навчального року та належного виконання батьками батьківських обов'язків. У Томашівській громаді зазначили, що такі рейди проводяться на постійній основі.

Як пояснюють необхідність проведення перевірок родин з дітьми, читайте детальніше за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі комісія проведе перевірку захисних споруд цивільного захисту закладів освіти. Моніторитимуть готовність до використання їх за призначенням. Як готуються у Київській області до наступного навчального року, читайте детальніше за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися