У столиці анонсували перевірки у багатоквартирних будинках: що потрібно знати

У столичних будинках працюватимуть контролери

Мешканців Києві попередили про необхідність контрольного зняття показань квартирних лічильників. Хто та як це повинен робити, розповіли у КП “Київтеплоенерго”, повідомляє портал "Коментарі".

У комунальному підприємстві пояснили, що контролер фіксує фактичні показання лічильника. Потім дані вносяться до інформаційно-облікової бази. “Це законодавча вимога, що дозволяє проаналізувати споживання і підтвердити раніше передані клієнтом показання”, - уточнили у комунальному підприємстві. 

У компанії також розповіли, як має виглядати контролер та які документи повинен пред'явити. “Контрольні показання фіксує співробітник “Київтеплоенерго”, який має при собі службове посвідчення та зобов’язаний пред’явити його на вимогу клієнта. У посвідченні зазначений номер, прізвище та ім’я, посада, табельний номер працівника, а також назва структурного підрозділу. Обов’язково є печатка підприємства”, - зазначили у комунальному підприємстві.  

Також порекомендували споживачам перевіряти інформацію про контролерів, якщо виникли сумніви щодо повноважень і намірів осіб, які представляються працівниками Київтеплоенерго. Для цього радять звернутися до Центральної диспетчерської служби з питань ЖКГ за номером телефону: 1557 (зі стаціонарного) або 044-500-15-57 (з мобільного). 

Також споживачі можуть самостійно замовити контрольне зняття показань за тел.: 044-247-40-40, на сайті ЦКС

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці не  буде стабільного опалення під час відключень світла. Про причини читайте детальніше за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися