Мешканець Київщини зґвалтував неповнолітню та намагався її вбити: подробиці злочину

Зловмисник вдягнув на руку жертви кайданки та затягнув до лісопосадки

Мешканця Київської області підозрюють у скоєнні страшного злочину. Ймовірно він затягнув неповнолітню дівчину до лісопосадки, зґвалтував її та щоб приховати злочин, намагався вбити. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

Чоловіку повідомили про підозру у незаконному позбавлені волі, зґвалтуванні та замаху на вбивство (ч. 2 ст. 146, ч. 3 ст. 152, ч. 2 ст. 15 п. 9 ч. 2 ст. 115 КК України).

У ході слідства було встановлено, що зловмисник напав на неповнолітню, яка поверталася додому. Чоловік схопив дівчину, вдягнув на руку кайданки, затягнув до лісопосадки та зґвалтував.

“Потерпіла декілька разів намагалась втекти від кривдника. У цей час він завдав їй удари ножем в область шиї та спини. Так він намагався вбити дівчину, аби приховати скоєний злочин. Неповнолітній вдалося вибігти на трасу, де її помітили водії та викликали медиків і правоохоронців”, - повідомили у прокуратурі.

Чоловіка викрили та затримали впродовж декількох годин після скоєння злочину.

Зловмиснику обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили вбивство замасковане під хворобу - жінка хворіла рік і померла внаслідок тривалого отруєння. У скоєнні злочину підозрюють цивільного чоловіка.

У поліції розповіли, протягом року 60-річна киянка дуже хворіла, перед смертю була прикута до ліжка – у неї набрякали руки та ноги, випадало волосся, не було сил та апетиту. Вона двічі перебувала у лікарні, а після повернення додому її стан погіршувався. Що стало причиною смерті жінки, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися