В одному з районів Київщини дозволили довше продавати алкоголь

Алкоголь у Броварському районі заборонено продавати військовим

Мешканці Броварського району зможуть купити алкоголь майже без обмежень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварської районної державної адміністрації. 

На території Броварського району скасували діючі часові обмеження щодо реалізації алкогольних напоїв, крім обмежень на час комендантської години, у торговельних мережах та закладах громадського харчування.  

Обмеження скасували відповідно до наказу від 12 серпня 2024 року виданого Броварською районною військовою адміністрацією на підставі Протоколу рішення Ради оборони Київської області від 5 серпня 2024 року. Мета скасування заборони - ефективна підтримка економіки району та збільшення надходжень до місцевих бюджетів від сплати податків.  

“Як і раніше, власникам торговельних мереж (магазинів) та закладів громадського харчування, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, заборонено продаж алкоголю особам у форменому одязі з-поміж військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представникам добровольчих формувань тергромад, які залучені до несення служби”, - уточнили у райдержадміністрації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з понеділка, 5 серпня, у Київській та інших областях України заборонено вилов раків.

Заборону на вилов запровадили з метою збереження та охорони популяції раків у період їх другої линьки, під час якої вони найбільш вразливі.  На переважній більшості рибогосподарських водних об’єктів України заборона триватиме з 5 серпня по 20 вересня.

Який штраф передбачено за порушення заборони, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися