У Києві анонсували обмеження руху транспорту (схеми)

Де у Києві вихідними ремонтуватимуть дороги

У столиці вихідними обмежать рух транспорту деякими дорогами. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КК “Київавтодор”.

У суботу та неділю, 17 та 18 серпня, обмежать частково рух транспорту вулицею Героїв Дніпра на ділянці від кільцевої розвʼязки на перетині з вулицею Зої Гайдай до збудованого шляхопроводу. 

У комунальній корпорації пояснили, що обмеження пов’язане з проведенням ремонтних робіт - працівники облаштовуватимуть верхній шар дорожнього одягу. 

“Обмеження руху проводитиметься почергово: 17 серпня – від вулиці Полярної до вулиці Героїв Дніпра. А 18 серпня – у зворотному напрямку”, - попередили в “Київавтодор”.

Також у комунальній корпорації попередили про обмеження руху транспорту вул. Старонаводницькою на ділянці від вул. Генерала Алмазова до вул. Лаврської. 

Обмеження діятимуть 18 серпня з 06:00 до 22:00. На вказаній ділянці дороги також проводитимуть ремонтні роботи - облаштовуватимуть верхній шар асфальтобетонного покриття.

Нагадаємо, у Києві продовжують ремонтувати дороги - оголошують відповідні тендери. Так, в Оболонському районі планують відремонтувати автомобільну дорогу Т-10-39 Гостомельське шосе – проспект М. Рокосовського. Ремонтні роботи триватимуть до 31 серпня 2025 року і коштуватимуть майже 58 мільйонів гривень. Що планують зробити, детальніше читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 2024 році на ремонти доріг у Києві витратять 1,7 млрд грн. Загалом у 2024 році відремонтують понад 50 ділянок. Де планують провести ремонтні роботи, читайте тут.

Читайте также