У Києві та області ввели додаткові відключення світла (ОНОВЛЕНО)

В ДТЕК збільшили кількість черг відключення світла у Києві та області

У ДТЕК повідомили про оновлення графіків стабілізаційних відключень світла на 3 вересня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію ДТЕК. 

У м. Київ, а також Київській, Дніпропетровській, Одеській та Донецькій областях 3 вересня з 15:00 до 22:00 буде застосовано три черги відключень замість двох, як було визначено раніше. Обмеження, за даними компанії вводяться на вимогу НЕК “Укренерго”. 

Зʼявляється висока ймовірність застосування світло-сірих зон графіків”, - попередили в ДТЕК. 

В “Укренерго” повідомили, що зміни у графіках стабілізаційних обмежень  будуть застосовуватися на всій території країни. Обсяг заходів обмеження змінений до кінця доби. В компанії повідомили, що у регіонах обленерго будуть застосовувати відключення за таким графіком: 

  • 06:00 – 18:00 – дві черги відключень,

  • 18:00 – 22:00 – три черги відключень,

  • 22:00 – 24:00 – дві черги відключень.

При цьому споживачів попередили про ймовірні подальші зміни в графіках відключень світла. 

Станом на 18:30 в ДТЕК повідомили про введення екстрених відключень у Києві та області. Відповідне розпорядження дало “Укренерго” через складну ситуацію в енергосистемі. “Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень графіки не діють”, - зазначили в ДТЕК.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ситуація в енергосистемі України залишається складною. Ще на початку серпня експерти прогнозували, що з початком опалювального сезону ситуація погіршиться. Кияни можуть залишатися тривалий час не тільки без світла, а й без води та опалення. У КП “Київтеплоенерго” підтвердили прогнози експертів, зазначивши, що батареї під час відключення світла будуть холоднішими. Чому припинятимуть постачання теплоносія в житлові будинки та до яких ситуацій готуватися мешканцям столиці, можна дізнатися детальніше за посиланням


Читайте также