У Київській області вводять графіки подачі води через відключення світла

Воду подаватимуть із затримкою у 15-40 хвилин

У Київській області через запровадження стабілізаційних графіків обмеження електропостачання припиняється постачання води споживачам. Без холодного водопостачання сьогодні залишилися мешканці масиву селища Глеваха. У Глевахівській селищній раді пояснили, чому виникла така ситуація та як будуть подавати воду під час стабілізаційних знеструмлень, повідомляє портал "Коментарі".

“Через постійні відключення електроенергії резервуари системи водопостачання не завжди встигають наповнитися. Так, як це відбулось сьогодні вночі 4 вересня”, - повідомили у селищній раді.

З четверга, 5 вересня, у селищні запровадять графіки подачі води. Так, під час відключень електроенергії на системі водопостачання для забезпечення подачі води буде працювати генератор за наступним графіком:

  • 05:00-08:00,

  • 19:00-23:00.

У селищній раді попередили мешканців, що при відновленні електропостачання централізованого або від генератора, вода постачається із затримкою 15-40 хвилин.

Нагадаємо, що проблеми з водопостачанням під час знеструмлень виникали влітку у деяких населених пунктах Київської області. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, які заходи впроваджуються для забезпечення мешканців Київщини холодною водою під час стабілізаційних обмежень електропостачання. Також у Київській ОДА розповіли, чому у  громадах не користуються генераторами для подачі води та скільки автономних джерел електроенергії не вистачає області. Дізнатися детальніше про підготовку Київської області до тривалих обмежень постачання електроенергії можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися