На станціях столичного метро величезні черги: які інтервали між поїздами (ФОТО)

Що відбувається у столичному метро після тривалої повітряної тривоги

Кияни скаржаться, що у столиці після відбою повітряної тривоги величезні черги в метро. Місцеві пабліки повідомляють, що велика кількість людей на станції метро “Академмістечко”, “Червоний хутір”, “Чернігівська”. У Київській міській державній адміністрації пояснили, коли метро відновить роботу, повідомляє портал "Коментарі".

За інформацією КМДА, після відбою повітряної тривоги метрополітен відновлює нормальну роботу станцій та графік руху поїздів.

“Нагадуємо, що станції наземної ділянки відкриваються за 15-20 хвилин до прибуття першого поїзда. Зазначимо, що рух поїздів організовано з урахуванням наявної кількості машиністів та рухомого складу, які є наразі”, - уточнили у КМДА. 

Також пасажирів попередили, що через тривалу повітряну тривогу на лініях метрополітену інтервали між поїздами орієнтовно складають: 

  • "червона" лінія – 9-10 хвилин

  • "синя" лінія – 10 хвилин;

  • "зелена" лінія – 10 хвилин.

“Загалом для відновлення нормальних графіків поїздів потрібно 1-1,5 години”, - попередили у КМДА.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що водіїв попередили про ускладнення руху на автодорозі М-03 Київ — Харків — Довжанський у напрямку м. Київ. Через довготривалу повітряну тривогу рух автодорогою М-03  ускладнений на вʼїзді в столицю.

Водії можуть об'їхати ділянку: через село Петропавлівське;  автодорогою Т-1016 Київ — Ревне — Рогозів.

“Просимо вас врахувати цю інформацію при плануванні свого маршруту. Будьте уважні та обережні”, - звернулися до водіїв у Патрульній поліції. На яких локаціях у столиці сьогодні обмежили рух транспорту, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися