Найкращі жарти з квітневого шоу Business Stand Up

У столиці відбувся вечір інтелектуального гумору

У столиці кипить ділове життя, ледь не кожен день проходять різні бізнесові та благодійні заходи. Працюємо і віримо, що це весна переможного року, і в цьому нам всім допомагає гумор. 

25 квітня в Pepper's Club відбувся вечір інтелектуального гумору “Усі ми тут” із неймовірними спікерами. Ми підготували для вас найкращі жарти, що лунали зі сцени.

Сергій Фурса, інвестиційний банкір, колумніст та блогер 

Я прийшов з фондового ринку, і переді мною стоїть величезна проблема. Треба розповідати і серйозно, і весело одночасно, бо в нас же Business Stand Up, тобто має бути бізнес та стендап одночасно. Так от проблема в тому, що я знаю, як про український фондовий ринок розказувати смішно, але я не знаю, як про нього можна розказувати серйозно і не посміхатися. Почнемо з ваших очікувань. От ви очікуєте, що прийшла людина з фондового ринку, і перед вами обличчя Леонардо Дікапріо, і буде опис як у “Вовка з Волл-стріт”, але я відразу вас розчарую, немає у нас мінетів в офісі.

Сергій Дідковський, PR-стратег

Відразу прошу вибачення, якщо когось ображу по релігійним, мовним, політичним, соціальним, сексуальним, персональним, географічним, гастрономічним переконанням. Також вибачаюсь перед галичанами, татарами, киянами, донецькими та дніпровськими, волинянами та харків‘янами. Жителями міст, сел, селищ та ОТГ. Виборцями Зеленського та Порошенко. Також, через те, що в залі є моя дружина, то я не буду жартувати про дружину. Бо на відміну від галичан, від дружини я не заховаюсь.

Надія Матвєєва, зіркова ведуча телеканалу СТБ

Я досвідчена телеведуча і нуль у стендапі. Перед виступом я хвилювалась, і внутрішній голос заспокоював мене так: “По-перше, це ресторан, люди будуть їсти і пити, вони будуть добрі, і їм буде трішки не до тебе. По-друге, бери з собою Семі (песик), вона така мила, що всі жарти на фоні неї будуть нормальні. Тож я розповім вам про своє собаче життя.”

Ростислав Дюк, голова Української асоціації фінтех та інноваційних компаній

Ваш покірний слуга був на чолі державної делегації, яка їздила в США вчитись цифровим фінансам, і тут було два курйози. Перший - коли в Apple в мене ледь не забрали телефон, коли я сфотографував презентацію, яку нам показували, аргумент - що то iPhone був не останній. А другий - під час презентації Apple Pay в Україні, міністр фінансів мав зробити першу транзакцію, і вона не спрацювала (і не спрацювала б ніколи, бо він приклав Android)… хтось швидко приклав iPhone до термінала і врятував від шоку всіх, в першу чергу представників Apple Pay. По легенді, він став заступником голови НБУ… але хто ми такі, щоб розвінчувати міфи)))

Валерія Коломієць, заступниця міністра юстиції України

Розумієте, коли ти заступниця Міністра - тобі в особисті повідомлення надсилають не дікпіки, а резюме. Серйозно, один раз в компанії дівчата розповідали, як вже втомилися від тих арабів та різних збоченців, а я така сумна сиджу… На наступний день товариш надсилає мені дікпік з підписом “Не сумуй” і смайлик. Ні, ну підтримка друзів завжди важлива, мушу зізнатися, що в той момент мені стало сумно, бо цю фотку я отримала не “по любві”, а в якості благодійності. Виклянчила! Сумно було.

Артем Биковець, Agile коуч  та засновник компанії Simplesense

Як підприємець, я часто підписую договори та NDA з партнерами та клієнтами… Часом у мене є відчуття, що юристи вносять правки чисто заради правок та “бурної діяльності”... Одного разу мені дали на підпис договір про конфіденційність, який містив наступне формулювання:

“Договір діє з моменту його підписання та протягом 100 років, на території Земної кулі та розвіданих на момент підписання просторів Космосу”... І я от задався питанням: “Як це сталось? Який шлях пройшов цей договір від початкової першої версії до фінальної і чому?”. Мабуть, якийсь юрист не мав важливих задач і, щоб демонструвати результати, взявся “покращувати наш NDA”! Спочатку було щось типу: “Договір діє з моменту його підписання і до кінця життя!!!”, але то звучало надто фатально, попросили мислити позитивно і замінили на “...діє з моменту його підписання та протягом 100 років” =) Потім формулювання: “... у всіх актуальних юрисдикціях” замінили на “на всіх материках та територіальних водах”... Далі про всяк випадок додали: “а також в повітрі і Атлантиді”... Ну і бонусом згадали про Космос))) І за все це - ми платимо гроші і вичитуємо… вичитуємо… 

Олена Степура, партнерка ІТ-компанії Artellence 

По обличчю ми знаходимо людину з вірогідністю 90%, і це ж круто. Але ми не всесильні. Якось дуже поважний клієнт відправив фотку жопи. Уточню, фотку якоїсь жіночої жопи. І питає, чи можу я знайти її в своїй базі. Я переглянула базу жоп, яких мені відправляли. Але їх не так багато. Вибірка нерепрезентативна. І я йому відповідаю, ну якщо потрібно знайти людину - краще фотку обличчя. З жопами ми поки що не працюємо. Та й взагалі важко уявляю таку базу. Де поруч з фоткою обличчя буде фото жопи, так би мовити, фронт енд і бек енд. 

Владислав Антипов, засновник екологічної компанії  “ЦЕРН”

Я досить успішний підприємець, і усвідомлення того, що в мене тепер є гроші, поступово приходить. Я вже пройшов кілька стадій прийняття. По-перше, я завжди любив гарне вино. І перша стадія прийняття відбулася, коли я почав купувати гарне вино не в тетрапаку, а в скляній пляшці. Наступна, коли я перестав п…ти безкоштовні пакетики у супермаркетах. Може, це тому, що вони стали платними. Ну, і найважливіший етап, після якого я вже міцно закріпився у золотому мільярді, настав, коли я перестав доїдати бортики від піци. Просто почав їх викидати. Мовляв, можу собі дозволити. В планах бізнес-клас на катарських авіалініях, власний психоаналітик, почати пити воду Evian.

Наступне шоу Business Stand Up відбудеться вже 24 травня в Pepper's Club. Серед спікерів на афіші були помічені Володимир Остапчук, Гарік Корогодський, Максим Плахтій, Наталя Ємченко, Олександр Соколовський та інші. Усі кошти від продажу квитків організатори перерахують на перемогу ЗСУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися