Актуально

Як кияни масово гуляють на природі в розпал коронавіруса і локдауна (фото)

Кияни не звертають уваги на карантинні правила і продовжують влаштовувати масові прогулянки на свіжому повітрі в розпал коронавіруса.

Про це розповів кореспондент Коментарів після побаченого на вихідних, 10-11 квітня.

Одним з найулюбленіших місць для відпочинку у киян залишається Труханів острів. Територію трохи реконструювали в 2020 році і тепер жителів міста тягне сюди, як магнітом.

Тут люди відпочивають на природі, катаються на велосипедах, роликах, самокатах і скейтах і навіть смажать шашлики у води. Ніхто з відпочиваючих, звичайно ж, не носить захисні маски та й про соціальної дистанції в такому скупченні людей говорити теж не доводиться.

До слова, з 5 квітня в Києві діють нові карантинні обмеження. Зокрема, весь громадський транспорт працює в спеціальному режимі: проїхатися в ньому можуть тільки ті кияни, які працюють в критичній для міста сфері та отримали спецбілети для проїзду.

Така ситуація тоді дуже не сподобалася киянам, багато людей скаржилися, що так і не змогли отримати перепустку і змушені сидіти вдома або ж витрачати гроші на таксі, щоб якось дістатися на роботу.

Як бачимо, деякі кияни таки знайшли зручний спосіб пересуватися по місту в рамках локдауна, адже в центр Києва, якщо немає спецпропуски для проїзду в транспорті, можна доїхати на таксі або ж на велосипеді.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися