У ДСНС показали, як майстерно знищують боєприпаси й міни окупантів на Київщині (ВІДЕО)

У ДСНС показали, як виглядає планове та правильне знищення вибухонебезпечних предметів у Київській області

Після звільнення території Київщини від російських окупантів, робота працівників ДСНС із знешкодження мін і боєприпасів, залишених військовими РФ, триває. Усі знайдені вибухонебезпечні предмети знищуються на полігоні. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в ДСНС України.

"Так виглядає планове та правильне знищення вибухонебезпечних предметів, виявлених на території Київщини. Піротехніки Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України зібрали все, чим росіяни всипали нашу землю та підірвали. Щоб жодна міна, сняряд чи елементи ракет більше не становили загрози для людей", - йдеться в дописі ДСНС України у Фейсбуці.

У ДСНС також нагадали, як необхідно поводитися, якщо раптово виявив небезпечну знахідку: не торкатися, не підіймати, не транспортувати.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у КМДА розповіли, коли можна повертатися до Києва - "небезпека ще існує". Міський голова наголосив, що київська влада не може чогось дозволяти чи забороняти громадянам, однак може лише надавати рекомендації. Кличко наголосив, що повертатися до Києва зараз не варто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися