Війна не знищила коронавірус: киян закликали до вакцинації

Яка статистика захворювань на COVID-19 у столиці

У Києві за тиждень виявили понад три сотні хворих на коронавірусну інфекцію. Про це повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Микола Поворозник, передають "Коментарі".

За його словами, найбільше хворих на коронавірус зафіксували серед жінок — 180 пацієнток віком від 19 до 94 років. За тиждень у Києві захворіли 136 чоловіків віком від 18 до 82 років. Серед дітей коронавірус виявили у 15 дівчаток від 5 місяців до 16 років і 15 хлопчиків від 4 місяців до 17 років.

"Найбільше випадків захворювання виявили в Дніпровському районі – 79, у Дарницькому – 56 та в Святошинському районі – 38 випадків", – зазначив Поворозник.

За період пандемії у Києві зафіксовано майже 482 тисячі випадків захворювання на коронавірус. Від цієї хвороби минулого тижня одна людина померла. З початку пандемії у Києві померли понад 9 тисяч людей, одужали — понад 472 тисячі. Минулого тижня коронавірусну хворобу у Києві подолали 249 людей.

"Можливо для когось це сухі цифри, і можливо, для когось коронавірус не на часі, бо війна в країні. Але він нікуди не дівся, і за цими цифрами люди, які хворіли: хтось легше, а хтось важче переніс хворобу. Хтось не зміг перенести", — прокоментував перший заступник мера Києва.

Посадовець наголосив, що єдиний дієвий спосіб уберегтись від важкого перебігу коронавірусної хвороби – це щеплення. Він закликав киян вакцинуватися від COVID-19



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися