В Ірпені почали працювати мобільні бригади лікарів (ГРАФІК)

Оприлюднено графік та локації на тиждень

В Ірпені почали працювати мобільні бригади лікарів. Графік роботи медиків за адресами оприлюднили в Ірпінській міській раді, передають "Коментарі".

В Ірпінській міській територіальній громаді лікарі надають кваліфіковану допомогу за підтримки UNICEF. Мешканці можуть безкоштовно отримати консультацію терапевт та педіатра, незалежно від того, чи є укладені декларації із сімейним лікарем. Усі бажаючі зможуть виміряти тиск та рівень цукру, зробити кардіограму та сатурацію (показник насичення крові киснем). Мобільні бригади лікарів працюють відповідно графіка щодня з 10:00 до 16:00.

Графік роботи мобільних медичних бригад в Ірпені цього тижня:

22 серпня: біля магазину "Лоток" (вул.Соборна,146);

23 серпня: парк "Дубки";

24 серпня: санаторій "Дубки";

25 серпня: біля магазину "Новус" (вул.Українська,83);

26 серпня: ЗОШ №1 (біля скверу).

Минулого тижня мобільна бригада лікарів працювали на території Бучанського району Київської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені на території санаторії "Дубки" відкрили модульне містечко для 350 людей. Модульні конструкції Ірпінь отримав безкоштовно від уряду Польщі. Як виглядає тимчасове житло — читайте та дивіться в нашому матеріалі.

Нагадаємо, на сесії Київської обласної ради ухвалили дві програми, що мають допомогти швидше отримати житло людям, які залишилися без домівок внаслідок війни. За цими програмами найближчим часом обіцяли почати будівництво понад пів тисячі будинків та викупити дві тисячі квартир. Це дозволило б забезпечити житлом 2,5 тисячі сімей.

Нещодавно після засідання комісії Київської обласної військової адміністрації стало відомо, що в межах виділеного фінансування поки що є можливість придбати лише 72 квартири та збудувати 70-75 будинків на весь регіон. З них 14 квартир та 15 будинків передбачили для мешканців Ірпеня, які втратили житло через війну.

Читайте також, що в Ірпені на базі санаторію "Ластівка" планують збудувати багатоквартирні будинки, де подарують квартири людям, які втратили житло. 

Читайте также