Скільки коштує пройти тест на коронавірус в Києві

Для тих, хто збирається за кордон, результат тесту на коронавірус можна отримати на англійській мові

Епідемія коронавірусу в столиці не вщухає. Жителі Києва, стурбовані можливістю зараження шукають способи пройти перевірку на захворювання, яке охопило планету. Київська обласна клінічна лікарня запрошує всіх бажаючих пройти платне обстеження на COVID-19. Вартість проведення ПЛР - тесту (без забору матеріалу) становить 540,13 гривень. Про це повідомили представники Київської обласної лікарні на своїй сторінці в Facebook. Результати тестів можна отримати англійською мовою - це зручно тим киянам, які збираються за кордон.

"Пройти ПЛР - тест на виявлення РНК вірусу і ІФА - тест на виявлення антитіл до вірусу", - сказано в повідомленні. Відзначається, що результати будуть готові протягом 48 годин. Вартість ПЛР - тесту (без забору матеріалу) 540,13 гривень, ІФА - тесту (без забору крові) - 218, 42 гривень.

Тим часом портал "Коментарі" повідомляв, що в Києві медики за добу виявили 422 нових випадків коронавірусу. Захворіло 223 жінки віком від 18 до 93 років і 169 чоловіків від 18 до 81 року. Також за добу СOVID-19 виявили у 30 дітей з них 11 дівчаток від 3 до 16 років і 19 хлопчиків від 1 до 17 років. Більш того захворіло і 23 медики. Всього в столиці на сьогодні 25896 підтверджених випадків захворювання.

У лікарні госпіталізували 36 пацієнтів, решта перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів. За добу коронавірус забрав 11 життів, тепер за весь період карантину від пандемії загинуло 453 киянина. Перемогли хвороба за минулу добу 222 людини, всього за весь час пандемії в Києві видужали 9116 громадян.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися