Під Києвом на місті зруйнованої будують нову амбулаторію (ФОТО)

Як тривають будівельні роботи

У Бучанському районі Київської області триває будівництво медичної амбулаторії, яка була вщент зруйнована під час бойових дій з російськими окупантами в селі Гурівщина. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства охорони здоров’я України.

У березні під час запеклих боїв в медичний заклад в селі Гурівщина, що неподалік Києва, влучив мінометний снаряд. Внаслідок обстрілу в амбулаторії сталася пожежа та будівля вщент згоріла. Зруйновану амбулаторію відбудовують за гроші футбольного клубу "Динамо" та благодійників.

Зараз у селі Гурівщина на місці зруйнованого медичного закладу вже звели нову будівлю. Незабаром змонтують покрівлю та розпочнуть оздоблювальні роботи. В амбулаторії облаштують альтернативні джерела опалювання, теплу підлогу та встановлять сучасне медичне обладнання. Заклад розрахований на понад п’ять тисяч пацієнтів. Відкрити новозбудовану амбулаторію планують наприкінці цього року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Київська міська рада затвердила виділення сотень мільйонів гривень на відбудову інфраструктури та житла у кількох громадах пристоличного регіону, що найбільше постраждали внаслідок атаки російських окупантів на Київ. Які громади отримають фінансову допомогу від столиці — в нашому матеріалі.

Дивіться також відео, як на трасі "Київ — Харків" відновлюють міст через річку Трубіж.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися