В Австрії прооперували постраждалих під час авіакатастрофи у Броварах

За інформацією медиків, стан пацієнтів стабільний

П'ятьох постраждалих під час авіакатастрофи 18 січня в Броварах Київської області прооперували в Австрії. Як повідомляє Укрінформ, міський голова Броварів Ігор Сапожко інформує про це у Facebook.

За словами мера Броварів, шестеро місцевих мешканців, найбільш постраждалих під час авіакатастрофи, а саме діти та батьки, були доставлені на лікування до клініки в Австрії. П'ятьох із шести постраждалих вже прооперували, і всі вони отримують висококваліфіковану медичну допомогу. За словами лікарів, стан пацієнтів стабільний.

Ігор Сапожко також подякував міністру охорони здоров'я України Віктору Ляшку за його допомогу та постійний контроль за процесом лікування дітей та їхніх батьків.

Як повідомлялося раніше, вранці 18 січня біля дитячого садка і багатоповерхового будинку в Броварах розбився гвинтокрил Державної служби з надзвичайних ситуацій.

В результаті авіатрощі загинули всі, хто перебував на борту, включаючи міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, першого заступника міністра Євгенія Єніна і державного секретаря МВС Юрія Лубковича.

Стало відомо, що керівники Міністерства внутрішніх справ летіли гвинтокрилом ДСНС у відрядження в одну з "гарячих" точок.

Читайте также