У Київській області відбудували зруйновану окупантами амбулаторію (ФОТО)

Як виглядає оновлений медичний заклад

У Макарові відбудували зруйновану російськими окупантами амбулаторію. Про це повідомили у Міністерстві охорони здоров’я України, передають "Коментарі".

За даними відомства, медичний заклад у Макарові вщент зруйнували прямим влучанням ворожого снаряду. Торік у березні на цьому місці було лише попелище. Ця амбулаторія обслуговує понад 16 тисяч людей. Зараз амбулаторія у Макарові повністю відновлена.

"Нова сучасна амбулаторія збудована за кращими міжнародними стандартами. Найближчим часом медзаклад буде доукомплектовано обладнанням та відкриє свої двері для пацієнтів", — зазначили у Київській обласній військовій адміністрації.

У КМВА та у Міністерстві охорони здоров’я України оприлюднили фото відбудованого медичного закладу у Макарові. У відбудові владі Київської області допомогли благодійники.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у лікарні "Феофанія" розширили перелік послуг безоплатної медичної допомоги. До цього медичного закладу зараз можуть потрапити на безоплатне лікування всі пацієнти, хоча раніше тут могли лікуватися лише державні службовці. За розподілом диспетчера "швидкої допомоги" до "Феофанії" привозять пацієнтів з інфарктами та інсультами врівні з іншими лікарнями. В Міністерстві охорони здоров’я України запевнили, що у 2023 році клінічна лікарня "Феофанія" і надалі буде доступною для кожного українця. У цьому році медичний заклад надаватиме пацієнтам безоплатні послуги за трьома пакетами Програми медичних гарантій.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися