У Київській області змінилася ситуація з захворюваністю на коронавірус

Показник захворюваності зменшився на третину порівняно з попереднім звітним тижнем

За минулий тиждень у Київській області зареєстровано 381 випадок захворювання на COVID-19. Цей показник зменшився на третину порівняно з попереднім звітним тижнем. Про це повідомили в Департаменті охорони здоров'я Київської ОДА, передає Київська обласна державна адміністрація.

У 23 закладах охорони здоров’я в Київській області, які приймають пацієнтів із коронавірусом, перебувають 98 хворих із підтвердженим діагнозом COVID-19 та 47 пацієнтів із підозрою на захворювання. 

Попри поступове зменшення кількості хворих на коронавірус, фахівці Департаменту нагадують, що вакцинація – найкращий спосіб убезпечити себе від госпіталізації чи складного перебігу хвороби. 

Усього від початку вакцинальної кампанії в Київській області станом на 30 квітня здійснено 1 913 824 щеплення. Так, минулого тижня щеплено 886 осіб, що на 102 особи більше, ніж за попередній тиждень.

Нагадуємо, що в Київській області лікарська помилка ледь не призвела до смерті дитини. Судитимуть лікарку, яка після проведення операції залишила сторонній предмет в тілі 7-річного пацієнта.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор Петрович

2 травня 2023, 16:55

Дайте прізвища цих "фахівців", щоб осудити цих сатаністів за вбивства українців...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися