Ізраїльські лікарі про кризу в Україні: потрібен повний локдаун

Пандемію у Ізраїлі пріборкалі Завдяк обмеження пересування та контактів, Переконаний лікар медичного центру "Рамат Авів" у Тель-Авіві Борис Бриль. Відповідну заяву ВІН Зробив у відео, Пожалуйста показавши лідер УДАРу, заходів Києва Віталій Кличко під час онлайн-бріфінгу.

"В Ізраїлі Суворов обмеження переміщення людей между містамі, пересування в межах одного кілометра з жорсткий штрафами и блокпостами удалось пріборкаті пандемію. Если ми говоримо про СКОРОЧЕННЯ передачі вірусу, нужно СКОРОЧЕННЯ контактів. А СКОРОЧЕННЯ контактів - це только с помощью локдауна. Це если ми говоримо про доказову медицину, а не про розмови на кухні або на вулиці ", - заявивши Борис Бриль. Ізраїльський медик Наголос на тому, что немає СЕНС вводіті локдаун у окремий регіонах, які не обмежуючі пересування громадян по стране." і если сделать це только в своєму дворі, а з Іншого двору буде хтось приходити, або з якихось Іншого міста, буде так само заражаті людей. Обмеження пересування между регіонамі природно віправдано, тому что це один із способів запобігті передачі вірусу. СКОРОЧЕННЯ контактів по всім епідеміологічним нормам скорочує передачу вірусу и рятує якомога более жіттів ", - підсумував Бриль.

Лідер УДАРу, заходів Києва Віталій Кличко зазначилися, что загальнонаціональній локдаун вважають доцільнім НЕ только Ізраїльські, а і ЄВРОПЕЙСЬКІ фахівці.

"Ізраїль, як ви добре там, де, спочатку Суворов заходами - тотальна локдауном, а потім масово вакцінацією населення, подолав складаний сітуацію з розповсюдження вірусу.

Примерно про ті ж говорять и фахівці німецького інституту Коха, з Якими я спілкуюся, и українські відомі фахівці. Я сподіваюся, что ті, хто сегодня ухвалюють решение, усвідомлюють всю відповідальність за Дії, від якіх сегодня Залежить здоров'я і життя українців ", - Наголос ВІН.

Ранее Кличко звернув до правительства относительно Введення загальнонаціонального локдауну.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися