Донецький центр спортивної медицини відкрився у Києві (ФОТО)

Які безкоштовні медичні послуги можна отримати у столиці

У Києві почав повноцінно працювати Донецький регіональний центр спортивної медицини. Про це розповів голова Донецької обласної державної адміністрації Вадим Філашкін, передають "Коментарі".

За його словами, відтепер Донецький центр спортивної медицини надаватиме послуги усім верствам населення у столиці. До початку повномасштабної війни в Україні медичний заклад був розташований у Бахмуті, а зараз — релокований до Любешева на Волині та до Києва.

"Нові можливості для центру відкрилися завдяки контракту із Національною службою здоров’я України за напрямком "Профілактика, діагностика, спостереження та лікування в амбулаторних умовах", — зазначив керівник Донецької облгосадміністрації Вадим Філашкін.

У Донецькому центрі спортивної медицини у Києві можна безкоштовно отримати послуги психолога, акушера-гінеколога, невропатолога, кардіолога, офтальмолога, лікаря з лікувальної фізкультури та спортивної медицини. Окрім консультацій, у медичному центрі можна пройти додаткові офтальмологічні та лабораторні дослідження, УЗД та ЕКГ.

Відділення Донецького регіонального центру спортивної медицини працює у Києві за адресою: вул. Старокиївська, 9. Медичні послуги можна отримати з 8:00 до 20:00 з понеділка по п’ятницю. Попередній запис на прийом до лікаря за телефоном: +38 (050) 050-36-06.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виставили на продаж протезно-ортопедичне підприємство на Подолі. Мова йде про приватизацію Єдиного майнового комплексу Державного комерційного підприємства "Київське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство". Підприємство, де працюють понад сотні людей, займається медичною практикою на ліцензійних умовах. Подробиці про майно величезного підприємства та аукціон — читайте за посиланням.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися