Величезне підприємство у Києві виставили на приватизацію

Що відомо про майно та нерухомість

У столиці виставили на приватизацію протезно-ортопедичне підприємство на Подолі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Регіонального відділення Фонду державного майна України по Києву.

Мова йде про приватизацію Єдиного майнового комплексу Державного комерційного підприємства (ЄМК ДКП) "Київське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство". Підприємство, де працюють понад сотні людей, займається медичною практикою на ліцензійних умовах.

Об’єкт приватизації включає 20 одиниць нерухомого майна та інфраструктури, а також 13 одиниць транспортних засобів, що розташовані у Києві, Чернігові та Черкасах. Серед нерухомості — медичний, адміністративно-виробничий, виробничий корпуси, виробничі будівлі, гаражі та інше майно. Загальна площа становить понад 12,6 тисяч квадратних метрів. У складі рухомого майна 735 одиниць. Це обладнання, меблі, інвентар, комп’ютерна та офісна техніка тощо.

Покупець ЄМК ДКП "Київське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство" буде зобов’язаний від дати переходу права власності:

·       зберегти профіль діяльності підприємства протягом 10 років;

·       не допустити звільнення працівників протягом пів року;

·       погасити борги із заробітної плати та перед бюджетом протягом пів року.

Стартова ціна на аукціонних торгах становить 31,3 мільйонів гривень. Аукціон призначено на 29 лютого. Оприлюднені фото майна ЄМК ДКП "Київське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві виставили на продаж величезну земельну ділянку під будівництво ТРЦ. Земля площею майже тисячу квадратних метрів знаходиться у Голосіївському районі столиці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві виявили махінації під час реконструкції естакади Шулявського мосту. Мова йде про транспортну розв’язку на перетині проспекту Перемоги з вулицею Гетьмана у Солом’янському та Шевченківському районах столиці. Вартість робіт становить понад мільярд гривень.

Читайте також, яка схема економії грошей під час війни є у деклараціях Кличка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


читач

13 лютого 2024, 14:33

Ортопедично-протезне підприємство в час, коли потреби в протезуванні просто величезні! Але нащо розвивати власне виробництво, нащо забезпечувати потреби поранених власними державними протезами за незахмарні ціни?

Борис Велев

11 лютого 2024, 19:45

Зачем отдавать олигархам такое предприятие. Лучше помочь с инвестициями и сохранить его вместе с персоналом. Через полгода, после приватизации, 70% персонала будут уволены, а предприятие будет перепрофилировано. Главное, все об этом знают, но разрушат до основания такое необходимое для наших сограждан предприятие. Государство и, в первую очередь , люди толькопотеряют и сейчас, и в будущем

Старенька меморі

11 лютого 2024, 15:27

Свого часу величезне підприємство то було на 5-10 тисяч та більше працівників... Зараз вже понад сотні людей то величезне... Тож зрозуміло - Не той вже Дніпро - річка, а промисловість не та... Зато можемо гордитися величезними статками олігархату та слугами, та ні не тими що ви могли подумати... а звісно корупційними посіпаками тих статків...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися