Смертельну інфекцію виявили у Київській області: подробиці

До мешканців Білоцерківського району звернулися з проханням

У Білоцерківському районі Київської області виявили смертельну інфекцію - сказ у тварини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Білоцерківській районній державній адміністрації.

За даними райдержадміністрації захворювання на сказ виявили у собаки, що перебував у приватній садибі с. Фурси (Фурсiвська сільська територіальна громада, Бiлоцеркiвський район, Київська область). У зв'язку з виявленням смертельної інфекції спеціалісти Білоцерківської міської державної лікарні ветеринарної медицини  проводять необхідні заходи в неблагополучному пункті та загрозливій зоні. Фахівці проводять щеплення сприятливих тварин проти сказу. До мешканців району звернулися з проханням з порозумінням віднестися до даного заходу та сприяти його реалізації.

“Пам’ятайте! Медицина на сьогодні не має методів та засобів лікування сказу. Тільки своєчасне щеплення ваших улюбленців захистить їх та головне Вас від цієї смертельної інфекції!”, - наголосили у райдержадміністрації.

Щеплення домашніх тварин проти сказу Білоцерківська міська державна лікарня ветеринарної медицини проводить безплатно.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці погіршується стан атмосферного повітря. “За даними стаціонарних пунктів спостереження УкрГМЦ за станом атмосферного повітря, середньодобовий вміст діоксиду азоту в Києві наближається та перевищує  гранично допустимі концентрації (ГДК)”, - повідомили в Українському гідрометеорологічному центрі.

Детальніше про ситуацію в столиці можна дізнатися за посиланням.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися