COVID-19 у Києві пішов на спад: за добу 444 нових випадків

Розум і адекватність перемагають: спільними зусиллями населення Києву вдається знизити рівень захворюваності та смертності у місті

Попри те, що коронавірус не залишив остаточно Києва, жителям столиці все ж таки вдалося знизити захворюваність. За даними, розміщеними в акаунті Віталія Кличка у Facebook, захворюваність різко скоротилася і за нинішню добу в місті виявлено лише 443 нових випадки зараження коронавірусом, що у 3,5 раза менше, ніж за попередню добу. Загалом за період пандемії заражено було 259 302 мешканці столиці, з яких летальних випадків – 6169.

u3wFOhiuE2dwRoYI6Bft99aSw.jpg

Згідно зі статистикою, наведеною на акаунті Кличка, серед заражених - 258 жінок віком 18-94 років, 157 чоловіків 18-91 років, дві маленькі дівчинки (9 місяців - 17 років) та 16 хлопчиків (17 діб - 16 років).

Смертність за сьогодні також менша, ніж минулої доби: померли 23 жінки віком 54-94 роки та шестеро чоловіків 44-91 року.

Дані про госпіталізацію виглядають так: 63 пацієнти з підтвердженим коронавірусом і 389 передбачуваних заражених, з яких 19 осіб страждають на пневмонію.

Проте є й не дуже хороша новина: статистика свідчить, що за добу лише 161 людина вийшла із лікарняних стін здоровою.

Маючи на увазі таку, на жаль, не дуже втішну статистику, було ухвалено рішення про перехід столиці до "червоної" зони з 1 листопада 2021 року. Повідомляється, що киянам не вдасться уникнути суворих карантинних заходів, проте послабити для себе їх може кожен, відвідавши один із 21 мініцентрів вакцинації в місті, один зі 148 пунктів для щеплення, звернувшись до будь-якої з 53 мобільних бригад або зробивши щеплення в Центрі. масової вакцинації.

Запис на щеплення може бути здійснений у додатку "Дія" або "Helsi", а для тих, хто не може з якихось причин записатися так, діє порядок живої черги.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що потрібно знати кожному киянину про проїзд у громадському транспорті, доки столиця перебуває у "червоній" зоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися