У Броварах закривають центр масової вакцинації від коронавірусу

Про причини повідомили у мерії

У Броварах Центр масової вакцинації від коронавірусу закривають в міському культурному центрі "Прометей". Про це попередили у Броварській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, з 17 грудня Центр масової вакцинації завершить роботу в "Прометеї". Замість цієї локації зробити щеплення від коронавірусу можна буде з наступного дня в приміщенні амбулаторії №2 на бульварі Незалежності, 12.

У Броварській міській раді заявили, що таке рішення ухвалили через значне зменшення навантаження в роботі Центру масової вакцинації. Графік роботи цього пункту також змінили. Він буде працювати з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 15:00, а у вихідні — 9:00 до 13:00. В наявності центр має дві вакцини від коронавірусу. Це Pfizer та CoronaVac.

Окрім того, зробити щеплення від коронавірусу вакциною CoronaVac у Броварах можна в амбулаторіях міста, сіл Княжичі і Требухів. Вони працюють лише у будні з 9:00 до 13:00 у приміщеннях семи амбулаторій. Контакти пунктів щеплення можна подивитись за посиланням.

"Бажаючі щепитися препаратом AstraZeneca, як і раніше, можуть звернутися у вівторок і п'ятницю в пункт вакцинації амбулаторії №7, що по вулиці Київській, 292", — повідомили у мерії Броварів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лідером за рівнем вакцинації населення серед усіх регіонів України є Київ.

Нагадаємо, Київрада підтримала ініціативу міського голови Києв Віталія Кличка про нагородження столичних медиків першої та другої ланок додатковою премією за "справжній героїзм при подоланні пандемії та проведенні кампанії з вакцинації". Лікарі отримають з міського бюджету по 10 тисяч гривень, середній медичний персонал — по 8 тисяч гривень, молодший — по 6 тисяч гривень.

Читайте також, як у Києві викрили мільйонну схему із закупівлі вакцини проти ящуру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися