Кабмін погодив доступ до лікарні «Феофанія» всіх українців

“Феофанія” зможе долучитися до програми медичних гарантій як надавач медичних послуг

Кабінет міністрів України ухвалив постанову, згідно з якою послугами клінічної лікарні “Феофанія”, яка підпорядкована Державному управлінню справами, зможуть скористатись усі українці. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я.

“Оновлена “Програма медичних гарантій” 2022 року передбачає, що і в “Феофанію” відтепер будуть госпіталізувати людей з інфарктами та інсультами, відповідно до маршруту пацієнта”, – розповів міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

“Феофанія” зможе долучитися до програми медичних гарантій як надавач медичних послуг за пакетами медичних послуг з надання медичної допомоги при гострому мозковому інсульті та при гострому інфаркті міокарда за допомогою укладання договорів про медичне обслуговування населення з Національною службою здоров’я України.

Раніше зазначалось, що остаточне рішення щодо "Феофанії" ухвалили на засіданні профільного комітету парламенту 24 листопада, повідомив народний депутат. "Ми скасували недоторканність та відкриваємо "Феофанію", — підсумував голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися