У мерії Києва розповіли про допомогу онкохворим

Де можна проходити процедуру хіміотерапії

Онкохворі кияни можуть проходити процедуру хіміотерапії у двох медичних закладах. Про це повідомили повідомила директорка Департаменту охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації (КМДА) Валентина Гінзбург, передають "Коментарі".

За її словами, онкохворі громадяни можуть проходити планову процедуру хіміотерапії у Київському міському онкологічному центрі та в Київській міській клінічній лікарні № 2.

КНП "Київська клінічна лікарня 2" розташована у Дніпровському районі столиці на вулиці Краківська 13. Заклад продовжує лікування онкологічної патології — хіміотерапія. При цьому неважливо, де саме людині призначили лікування, і де вона проходила попередні курси хімії.

Контактний телефон для запису на процедуру хіміотерапії: (067) 303-32-80.

Гаряча лінія Київській міській клінічній лікарні № 2: (044) 292-11-63 (цілодобово).

Також у мерії столиці запевнили, що Київський міський онкологічний центр готовий для надання фахової спеціалізованої допомоги киянам, які її потребують і нагадали цілодобовий телефон Центру для звернень онкохворих – (067) 703-60-70.

Нагадаємо, в Ірпені Київської області українські військові збили ще один винищувач російських окупантів СУ-30.

У Києві сьогодні, 3 березня, тимчасово відкрили для проїзду Північний та Дарницький міст – це стосується приватного та громадського транспорту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні, 3 березня, Київський метрополітен працює у режимі перевезень пасажирів з 08:00 до 19:00. Графік оприлюднили у мерії столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися