В лікарні "Охматдит" запрацювала нова сучасна операційна (ВІДЕО)

Перша і надскладна операція — нейрохірургічна

У Києві лікарі Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" провели першу операцію в новій надсучасній операційній. Про це в повідомила прессекретар медичного закладу Анастасія Магеррамова, передають "Коментарі".

Перша операція в новій операційній — нейрохірургічна. Її провела команда лікарів нейрохірургічного відділення. Оперували дитину з пухлиною мозку.

"Пухлина видалена. Для нас це маленька перемога, бо в період війни лікарня продовжує працювати та надавати допомогу не тільки пораненим дітям та дорослим, але й продовжує робити планові та ургентні операції. Нажаль, інші хвороби нікуди не зникають і діти України потребують медичної допомоги", — прокоментувала відео з операційної Магеррамова.

Видалення пухлини задньої черепної ямки у дитини вважається однією з найскладніших зон для оперативних втручань.

"Це перша операція в історії нашого відділення. Перша операція — нейрохірургічна. Дуже складна. З успіхом її провели. Далі буде більше", — прокоментував завідувач операційного відділення НДСЛ "Охматдит" Ігор Мирочник.

Лікарі "Охматдиту" продовжують рятувати життя, незважаючи на обстріли и повітряні тривоги. Медики мужньо роблять свою роботу — рятують життя дітям та дорослим. Колектив лікарні радіє, що ще одна надсучасна операційна з’явилася в "Охматдиті". Тепер лікарі зможуть допомогти ще більшій кількості пацієнтів. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися