Навички домедичної допомоги можна отримати у Києві безкоштовно

В мерії столиці оприлюднили контакти та графіки занять

У Києві організували безкоштовне навчання навичкам надання домедичної допомоги для цивільних громадян та бійців територіальної оборони. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської державної адміністрації.

В мерії столиці зазначили, що навчання можна пройти на базі кількох фахових закладів Києва. Навичкам надання домедичної допомоги киян навчають досвідчені фахівці, які готують медичних працівників. Такі знання під час війни допоможуть врятувати життя близької людини або того, з ким поряд ви можете опинитися під час надзвичайної ситуації.

Зайняття тривають кілька годин. Їх проводять на КНП "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф міста Києва", заклади фахової передвищої освіти "Київський фаховий медичний коледж ім. П. І. Гаврося" та "Київський фаховий медичний коледж №3".

Ознайомитись з графіком, контактами та записатися на тренінги можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві лікарі Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" провели першу операцію в новій надсучасній операційній. Столичні медики оперували дитину з пухлиною мозку. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися