Намісник Києво-Печерської лаври побував на бойових позиціях ЗСУ (ФОТО)

Архімандрит Авраамій прибув на лінію зіткнення та благословив бійців

По благословенню Предстоятеля ПЦУ Блаженнійшого Епіфанія на лінію зіткнення вперше прибув намісник Києво-Печерської лаври архімандрит Авраамій. Про це повідомляють "Коментарі".

Під час візиту архімандрит Авраамій благословив бійців та передав духовне благословення від усього духовенства Києво-Печерської лаври та зазначив, що навіть на фронті, стоячи віч-на-віч з ворогом, багато хто, отримуючи звістки з дому, від рідних, жваво переживають за долю національної церкви.

Він зустрівся з начальником Харківського гарнізону, бригадним генералом юстиції Сергієм Мельником (генералом Марселем). Вітаючи гостя на бойових позиціях, генерал Мельник подякував Отцю Авраамію за візит. 

"Для всіх нас це реально унікальна подія, коли намісник Києво-Печерської Лаври прибув на передову лінію вогню. Всі ми тут, від рядового до генерала, виконуємо одне завдання - відстояти рубежі нашої Батьківщини і не дати ворогові просунутися ні на крок нашою рідною землею. Дивовижний, я б сказав і чудовий дар, від Творця та рідної землі дає нам сили вистояти. Кожна людина хоче жити, мріє жити. Ніхто не хоче вмирати але на фронті доля кожного з нас в руках Божих і, за молитвами наших батьків, сестер і братів, дружин і дітей, до яких приєднуються і молитви Церкви і Святої Лаври та всіх її святих. Ми відчуваємо, що нас зберігає наша віра в Бога, в свою землю і в свій народ", - зазначив генерал.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися