У Києві з квартири 61-річного чоловіка врятували полонянку (ФОТО, ВІДЕО)

Смола, що потерпіла, самостійно викликати поліцію

У Києві 20-річна дівчина виявилася замкненою у квартирі незнайомого чоловіка, якому вона на вулиці погодилася допомогти донести сумку до квартири. Про це повідомляється на сторінці "Поліція Києва" у Facebook.

За словами джерела, на вулиці до постраждалої підійшов 61-річний чоловік і попросив допомоги — занести додому сумку, на що вона погодилася. Однак зайшовши до квартири пенсіонер заштовхав дівчину до кімнати та замкнув двері до квартири на замок.

Потерпілій вдалося відразу забігти у ванну та замкнути двері. Поки вона була одна, викликала поліцію. Звернувшись на лінію "102" полонянка повідомила, що її насильно утримують у квартирі на вулиці Милославській. Оперативний черговий негайно направив за вказаною адресою наряди патрульної поліції, слідчо-оперативну групу та працівників ДСНС.

Прибувши за вказаною адресою, співробітники поліції спробували вмовити злочинця відчинити двері до квартири добровільно. Однак, переговори не дали позитивного результату. Тоді за допомогою працівників ДСНС та проведеної ними роботи правоохоронцям вдалося потрапити до квартири. Потерпіла весь цей час перебувала у ванній кімнаті. На щастя, з нею нічого не сталося.

picture

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Було встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння. Пояснити причину мотивів свого вчинку він не зміг пояснити.

Наразі районний суд вирішує питання про обрання йому запобіжного заходу. Злочинцю загрожує покарання як обмеження волі до трьох років або позбавлення волі на той же термін.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у "Борисполі" затримали громадянина Китаю. Чоловіка розшукували за корупцію та посадові злочини. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у столичному дитячому садку сталася пожежа. За попередньою інформацією, сталося спалах в електрощитовій. Внаслідок цього сталося сильне задимлення та спрацювала пожежна сигналізація. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися