Загроза ракетних обстрілів внесла корективи у навчання на Київщині

Ухвалено офіційне рішення

У Броварах обмежили очне навчання у ліцеях у школах та ліцеях через загрозу ракетних обстрілів російських окупантів. Про це заявив Броварський міський голова Ігор Сапожко, передають "Коментарі".

За його словами, у зв'язку із загрозою ракетних ударів російських окупантів у річницю початку повномасштабного вторгнення в Україну заклади середньої освіти міста перейдуть на дистанційний режим навчання з 22 по 24 лютого.

"З середи,  22 лютого до 24 лютого (включно) заклади загальної середньої освіти Броварської міської територіальної громади переводяться  на дистанційну форму навчання", — заявив Сапожко.

Мер Броварів додав, що дитячі садочки у місті працюють та працюватимуть у звичному режимі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв розповів про рівень військової загрози з півночі. Українські військові оцінюють рівень військової загрози з урахуванням тих сил, які зараз перебувають на території Білорусі. Подробиці про можливий наступ російських окупантів на Київ — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, що в підрозділах Угруповання сил та засобів оборони Києва створили мобільні вогневі групи для знищення ворожих дронів-камікадзе типу "шахед". Це підготовлені екіпажі на легкових автомобілях підвищеної прохідності, озброєні великокаліберними кулеметами та оснащені тепловізійними прицілами, а також іншими приладами виявлення цілей.

Читайте також, що в Чорнобильській зоні та біля кордону з Білоруссю посилили контроль



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися