У Києві анонсували різке подорожчання учнівських квитків

Як зекономити на оформленні документів

У Києві значно зросте вартість електронних учнівських квитків. Про це попередили у Київській міській державній адміністрації, передають "Коментарі".

В мерії столиці порадили батькам школярів прискорити оформлення документів. З наступного місяця вартість учнівського квитка зросте удвічі через зростання витрат на виготовлення.

Зараз у Києва ціна оформлення учнівського квитка становить 50 гривень. З 1 березня вартість виготовлення картки зросте до 100 гривень через підвищення вартості матеріалів. У Київській міській державній адміністрації зазначили, що усі, хто замовив квитки до кінця лютого, отримають їх за старою ціною.

Зараз у Києві вже понад половини столичних школярів, а саме – понад 150 тисяч, отримали електронні учнівські квитки. Ще 2,5 тисячі квитків – на стадії оформлення. Електронні учнівські дають право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті столиці.

Нагадаємо, у Києві право безкоштовний проїзд у міському транспорті можуть отримати усі військовослужбовці Збройних сил України. Відповідна петиція зібрала необхідну кількість голосів для розгляду у Київській міській раді та тепер передана на розгляд відповідним комісіям.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві можуть запровадити безготівкову оплату в маршрутках. В мерії столиці пояснили, що запровадження електронного квитка в маршрутках можна здійснити лише після приєднання перевізників до спеціальної автоматизованої системи оплати проїзду. 

Читайте також, що у Києві весь електротранспорт відновив роботу та повернувся на свої маршрути.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися