У Київській області школярам передали сотні нових планшетів

Які громади отримали допомогу

У Київській області для школярів Макарівської та Бородянської громад передали 338 нових планшетів. Про це розповіли у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, планшети отримали учні шкіл, які постраждали під час повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну. В цих освітніх закладах триває дистанційний процес навчання.

"Пристрої мають весь освітній контент, зокрема необхідні навчальні матеріали, підручники, лекції, відеоуроки, навчальні застосунки", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Загалом учні та вчителі чотирьох закладів освіти Київської області отримали 789 планшетів для організації навчання.

Нагадаємо, у Києві в розкраданні грошей під час ремонту укриттів у школах підозрюють начальника Управління будівництва Голосіївської районної державної адміністрації, підрядника та інженера технагляду. Збитки столичному бюджету оцінили у пів мільйони гривень. Окрім того, окружна прокуратура повідомила про підозру начальнику Управління освіти Голосіївської районної державної адміністрації у збитках у 1,3 мільйони гривень під час закупівлі генераторів для шкіл.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в рамках гуманітарної програми ООН забезпечать гарячим харчуванням школярів. Всесвітня продовольча програма зможе забезпечити 50% від кількості порцій гарячого харчування для учнів 1-4 класів у Київській області. Наразі визначили 58 пілотних шкіл в регіоні для запуску програми, проте незабаром вже буде 600 шкіл, у яких забезпечать учнів гарячим харчуванням. 

Читайте також, що на столичній Оболоні розпочали будівництво приватної школи.

Дивіться також відео, який концепт відбудови Бородянки розробили київські інженери.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися