Під Києвом почали капітальний ремонт школи (ФОТО)

Де та як ремонтують навчальний заклад

В Бучі розпочався капітальний ремонт покрівлі дошкільного відділення початкової школи, що зазнала руйнувань під час активних бойових дій з російськими окупантами. Про це розповіли в Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, капітально відремонтують покрівлю дошкільного відділення Бучанської початкової школи №11, яка розташована на вулиці Яблунській, 13. В пошкодженому навчальному закладі вже розібрали конструкції зруйнованого даху.

Школа №11 у Бучі була пошкоджена торік у лютому-березні. Тепер тут планують відновлення покрівлі. Роботи змогли розпочати завдяки фінансовій підтримці з міста-побратима Бучі Кашкайш. Місцева влада розраховує, що разом з міжнародними партнерами зможе суттєво модернізувати цей навчальний заклад.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві вдвічі зросла вартість електронних учнівських квитків. Наприкінці лютого в мерії столиці радили батькам школярів прискорити оформлення електронних документів. Раніше у Києві ціна оформлення учнівського квитка становила 50 гривень. З 1 березня вартість виготовлення картки зросла до 100 гривень через підвищення вартості матеріалів.

Нагадаємо, у Києві в розкраданні грошей під час ремонту укриттів у школах підозрюють начальника Управління будівництва Голосіївської районної державної адміністрації, підрядника та інженера технагляду. Збитки столичному бюджету оцінили у пів мільйони гривень. Окрім того, окружна прокуратура повідомила про підозру начальнику Управління освіти Голосіївської районної державної адміністрації у збитках у 1,3 мільйони гривень під час закупівлі генераторів для шкіл.

Читайте також, що на столичній Оболоні розпочали будівництво приватної школи.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Евгений

4 березня 2023, 17:41

Под Киевом? То ест под землей?...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися