На Київщині підготували цікавий проєкт щодо роботи на дому для жінок

Хто та як може долучитись до формування майбутнього сфери послуг догляду та розвитку дітей

У Київській області жінок запрошують долучитись до проєкту "Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку". Подробиці розповіли у Броварській міській територіальній громаді, передають "Коментарі".

За даними відомства, проєкт пілотування моделі організації дитячих садочків на дому, документування досвіду та розробки рекомендацій для подальшого поширення кращих практик проводиться за ініціативи Міжнародної організації праці. До участі у ньому запрошуються жінки віком від 18 до 54 років, які проживають в Київській та Житомирській областях.

"На основі конкурсного відбору буде обрано 30 учасниць, що приєднаються до першої когорти жінок-новаторок, які формуватимуть майбутнє сфери послуг догляду та розвитку дітей раннього віку на дому в Україні. Навчальний курс включатиме основні аспекти створення та розвитку бізнесу з догляду та розвитку дітей раннього віку на дому", — розповіли у Броварській міській територіальній громаді.

Після проходження курсу найвмотивованіші п’ятеро учасниць отримають фінансову допомогу в гривневому еквіваленті — до п’яти тисяч доларів кожна. Гроші нададуть для відкриття свого дитячого садка на дому. Щоб долучитись потрібно заповнити форму за посиланням. Заявки приймаються до 28 січня. Запитання та роз’яснення — [email protected].



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися