Стало відомо, в які заклади столиці купують нову побутову техніку

Нову побутову техніку отримають дошкільні заклади в одному з районів Києва

У липні управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації оголосило тендер на придбання пральних машин та холодильних шаф. Планують закупити 28 пральних машин та 22 холодильні шафи. Очікувана вартість техніки становить 3 883 984 гривень.

Портал "Коментарі" направив офіційний запит до управління освіти району з проханням обґрунтувати необхідність придбання нової побутової техніки та вказати, у які заклади освіти планують поставити нову техніку. 

В управлінні освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації повідомили, що в Деснянському районі функціонує 66 закладів дошкільної освіти та один дошкільний підрозділ в спеціальному навчально виховному комплексі “Мрія”. “Оновлення обладнання відбувається з метою забезпечення повноцінної роботи закладів дошкільної освіти відповідно до санітарних вимог, визначених законодавчо”, - йдеться в офіційній відповіді. 

В управлінні освіти зазначили, що побутову техніку закуповують на місце тієї, що вийшла в непридатність. Поставлятимуть побутову техніку, у разі закупівлі, у заклади, у яких вона вийшла з ладу.

picture

Нагадаємо, що у червні Національний банк України оголосив тендер на придбання побутової техніки. Планували закупити вентилятори, праски, мікрохвильовки, обігрівачі, електрочайники та холодильники. Очікувану вартість товарів встановили на рівні 203 532 гривні. Як в НБУ обґрунтували необхідність придбання побутової техніки, читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про особливості навчального року 2024-2025 років. Що зміниться, детальніше читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися