Повторний тендер на понад 45 мільйонів гривень оголосили у Києві: подробиці

Роботи з облаштування укриття планують провести до 26 грудня 2025 року

Ліцей № 18 Деснянського району міста Києва оголосив повторний тендер на будівництво споруди подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на платформі Prozorro.

Згідно з тендерною документацією замовник планує виконати, серед іншого, такі роботи:

розбирання надземної частини одно - і двоповерхових цегляних будівель без збереження придатних матеріалів, улаштування залізобетонних колон у дерев'яній опалубці, улаштування тепло - і звукоізоляції суцільної з плит пінополістирольних, прокладання трубопроводів водопостачання з напірних поліпропіленових труб високого тиску, облицювання башти стальним профільованим листом, та інші роботи. 

Також замовник планує провести роботи з благоустрою та озеленення території.

Усього планується виконати 524 найменування робіт та витрат. Очікувана загальна вартість - 45 131 308,60 гривень. 

Будівництво споруди подвійного призначення із захисними властивостями протирадіаційного укриття ліцею № 18 Деснянського району міста Києва планується на земельній ділянці за адресою: вул. Братиславська, 14-А у Деснянському районі м. Києва.

Строк поставки товарів, виконання робіт чи надання послуг визначений до 26 грудня 2025 року. 

Дата оприлюднення тендеру - 31 липня 2024 року. Кінцевий строк подання тендерних пропозицій - 15 серпня 2024 року. Початок аукціону ліцей планує також на 15 серпня 2024 року. 

Нагадаємо, що 10 липня 2024 року ліцей оголошував аналогічний тендер, торги по якому були відмінені через відсутність пропозицій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на супровід ведучих, учасників та гостей телепроєкту витратять майже півтора мільйона гривень.


Читайте также